Ingezonden: SVMM maatje te klein voor SVP

9 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

MAARN/MAARSBERGEN - SVMM kon de goede reeks van de afgelopen drie weken niet doorzetten in de wedstrijd tegen SVP. SVP wachtte geduldig af tot het moment dat SVMM een slechte pass speelde. Op die manier kregen de panters meerdere kansen. Na tien minuten was het al 1-0 door Wilco Kooiker. Na ruim een half uur spelen werd het 2-0 en leek de wedstrijd gespeeld. SVMM werd maar niet gevaarlijk en in de duels werd SVMM in veel gevallen afgetroefd.

Na rust begon SVMM goed. Al snel mocht Niek van Vemde een vrije trap nemen. Vanaf 30 meter haalde van Vemde verwoestend uit, 2-1. Binnen drie minuten deed SVMM weer mee. Toch werd de voorsprong voor SVP snel vergroot in de 51e minuut was het alweer 3-1. Het spel golfde op en neer, alleen bleek SVP doeltreffender in de volgende twintig minuten werd het 4-1 en 5-1. SVMM wisselde nog, vooral met de inbreng van William Potappel en Ronald Schoonhoven kwam er meer doelgerichtheid in het spel. Uit een mooie aanval maakte SVMM de 5-2, Mark Hamulyak rondde deze aanval op uitstekende wijze af.

Tien minuten voor tijd werd het weer 6-2. Uiteindelijk maakte Tim de Fluiter voor SVMM het laatste doelpunt van de wedstrijd. De Fluiter rondde beheerst af en tekende voor de 6-3. SVMM gaf de doelpunten te makkelijk weg. De focus was niet 100% en de spelbepalende spelers van SVMM lieten vandaag te weinig zien.