SVL walst in het laatste deel van de wedstrijd over DVVA heen

13 oktober 2011 om 00:00 Sport

0-1 Bob van Leeuwen, 0-2 Thomas Malolepszy, 0-3 Mazlum Arslan, 0-4 Thomas Malolepszy

LANGBROEK - Zaterdag eersteklasser SVL had geen kind aan een tam spelend DVVA. In Amsterdam werd met 0-4 gewonnen door de ploeg van trainer Jan Gaasbeek. SVL doelna Geert Willem Merkens kende een rustige eerste helft, waarin hij nauwelijks enig werk te verzetten had. SVL was de ploeg die het spel dicteerde en kwam in de 11e minuut op een 0-1 voorsprong. Alhoewel er nog tal van kansen volgden, verzuimde SVL die te benutten, waardoor er werd gerust met die 0-1 voorsprong. Bij aanvang van de tweede helft een feller spelende thuisploeg die echter wederom geen vuist kon maken tegen een fris en vrij spelend SVL. Toch duurde het tot ver in de tweede helft voordat de Langbroekers de voorsprong konden uitbreiden. Het was in de 84e minuut Malolepszy die zijn team naar een 0-2 voorsprong schoot. Daarna ging het crescendo en waren het in de 85e minuut en in de 87e minuut respectievelijk Arslan en Malolepszy die hun team naar een dik verdiende 0-4 eindstand schoten. Een veel sterker SVL dat met name in de eerste helft verzuimde de geboden kansen in doelpunten om te zetten. SVL staat daarmee op een fraaie 6e positie in de ranglijst.