Voorlichting voor senioren over smartphones

5 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - Voor alle (aankomende) senioren en belangstellenden die met de tijd mee willen gaan organiseert Senioren Platform Utrechtse Heuvelrug op maandagmiddag 17 oktober een speciale, praktische voorlichtingsbijeenkomst over de nieuwe mobile smartphones. Sprekers zijn de ervaringsdeskundige mevrouw Bernadette van den Hoek en Thijs Luiken van Telecombinatie Driebergen op de Traaij.

De praktische aspecten van de nieuwe mobiele telefoons, zoals de i-phones, smartphones en blackberry's, staan die middag centraal. De daarmee verbonden sociale media blijven niet onbesproken. Deze voorlichtingsbijeenkomst brengt geïnteresseerden in een keer op een goed spoor om snel te profiteren van de nieuwe communicatieontwikkelingen van deze tijd.

De voorlichtingsbijeenkomst is op maandag 17 oktober vanaf 14.00 uur en wordt gegeven in zaal Nieuw Salem, de Lei 2 in Driebergen. De toegang is gratis en vrijblijvend. Info: Gerard van de Ven, secretaris van KBO, telefoon 0343-518738 of 06-23666163 en e-mail g.v.d.ven19@kpnplanet.nl of zie www.seniorenplatformheuvelrug.nl.

advertentie
advertentie