Kindertheater op Keizerlijk Huis Doorn

3 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

DOORN - Museum Huis Doorn is het eerste weekend van de herfstvakantie (15 en 16 oktober) het decor voor een interactieve speurtocht speciaal voor kinderen én hun begeleiders. Derdejaars studenten van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (Theatre & Education en Design for Virtual Theatre and Games) van de faculteit Theater ontwikkelden en verzorgen de spannende multimedia voorstelling: Voorbij de Poort…

Wie zijn de mysterieuze Graaf en Gravin Doorn? De kinderen gaan op zoek naar een geheim en worden daarbij geholpen door Madiecke, dochter van de graaf en gravin, maar nu een schim uit het verleden. Het lijkt erop dat alleen kinderen het mysterie kunnen ontrafelen.

Alle volwassenen beleven gelijktijdig hun eigen avontuur, verweven met dat van de kinderen. Hopelijk worden ze weer herenigd, maar dat weten we pas aan het eind van de voorstelling… De voorstelling is speciaal voor kinderen van 7-12 jaar én hun ouders, opa's en oma's en andere volwassen begeleiders.

Aanvang elk uur op zaterdag en zondag van 11.00 uur tot 16.00 uur. De voorstelling duurt ongeveer een uur, maximaal 10 kinderen en 15 volwassenen per groep. Reserveer snel er is maar een beperkt aantal plaatsen. Ook heel geschikt voor verjaardagspartijtjes. Kinderen € 6,00, Volwassenen € 8,00.

Reserveringen: www.voorbijdepoort.nl.

advertentie
advertentie