SVL op vele fronten gelijkwaardig aan de amateurs van Ajax

6 oktober 2011 om 00:00 Voetbal

1-0 Walter Cremers, 1-1 Walter van de Molen

LANGBROEK - Zaterdag eersteklasser SVL uit Langbroek speelde tegen de amateurs van Ajax een puike wedstrijd en waren eigenlijk de gehele wedstrijd gelijkwaardig aan een van de titelkandidaten in die eerste klasse. Na over en weer wat kansen was het in de 16e minuut van de eerste helft Walter Cremers die een snelle aanval van SVL bekwaam afrondde en zijn ploeg daarmee op een 1-0 voorsprong bracht. Met een goed keepende Geert Willem Merkens weer in de basis (na een langdurige blessure), bleef SVL in zichzelf geloven en zag in de 35e minuut een vrije trap van Ajax speler Sergio Parris via de binnenkant paal weer in het veld springen. Een "mazzeltje" voor de thuisploeg. Toch kon SVL niet voorkomen dat Ajax in de 40e minuut op gelijke hoogte kwam door een treffer van Walter van de Molen. Met kort voor rust nog een schot van Parris op de lat gingen beide ploegen met een 1-1 ruststand aan de thee. In de tweede helft veranderde er niets aan die stand. SVL beheerste vooral verdedigend het spel en wist een meer in balbezit zijnde Amsterdamse ploeg van verdere treffers af te houden. Dat betekende een 1-1 eindstand. Een absoluut goede prestatie voor SVL trainer Jan Gaasbeek en zijn mannen.