Beste Paul,

28 september 2011 om 00:00 Nieuws

Op de valreep heb ik nog een bijdrage voor de uitgave van De Kaap voor donderdag a.s. Weet niet of het nog gaat lukken, maar het zou leuk zijn!

Zoals je kunt lezen, gaan wij ook volgend jaar weer deelnemen aan de Roparun. Het startnummer is binnen en wij zijn al weer bezig met de eerste activiteiten. Ik hoop dat we ook deze keer in de aanloop naar dit evenement weer een beroep op jullie support mogen doen?

Alvast bedankt en met vriendelijke groet,

Myra Lith

Team Amazing

06 46 25 80 36

________________________________

Bij aankomst bij de Koninklijke BDU is dit bericht gecontroleerd op de aanwezigheid van virussen.

________________________________

Samenwerking Ray Klaassen & band en team Amazing

Amerongen - Singer-songwriter Ray Klaassen is klaar voor het nieuwe winterseizoen. Vrijdag 30 september a.s. organiseert hij weer een Amazing Meezingavond met zijn band in Café-Restaurant Buitenlust in Amerongen. Als het goed is, wordt het een speciale avond omdat Ray deze avond heeft uitgekozen om zijn nieuwe single ,,Tussen nu en nooit'' voor het eerst aan zijn publiek te laten horen.

Daarnaast wordt deze avond het startschot gegeven voor de Amazing Meezing tour door de Utrechtse Heuvelrug. Een tour waarbij de succesvolle samenwerking tussen team Amazing - wederom deelnemer aan de Roparun versie 2012 - en Ray wordt voortgezet.

Ray Klaassen en Theo Deur van team Amazing zien het als een win-win situatie. ''Toeval wil natuurlijk dat we allebei werken met dezelfde naam en dat Ray dit goede doel een zeer warm hart toe draagt. Wij kunnen ons netwerk inzetten om sponsoren te benaderen waarmee de kosten van de band grotendeels gedekt kunnen worden. De opbrengst van de kaartverkoop kan daardoor voor een groot deel ten goede komen aan ons team''.

Het grootste deel van de tour ligt al vast. Op vrijdag 21 oktober staat een Amazing Meezingavond in EetcaféDe Remise in Leersum op het programma en ookin Driebergen, Wijk bij Duurstede en Scherpenzeel staan er al Amazing Meezingavonden gepland.

Kijk voor een overzicht van de tour op www.amazingmeezingavond.nl. Kaarten voor vrijdag 30 september a.s. zijn verkrijgbaar bij Café-Restaurant Buitenlust, Burg.Jhr. H. v/d Boschstraat 13 te Amerongen en Deur Financiële Diensten, Rijksstraatweg 159-A te Leersum.

advertentie
advertentie