Weer samenwerking tussen Ray Klaassen en Team Amazing

29 september 2011 om 00:00 Nieuws

Daarnaast wordt deze avond het startschot gegeven voor de Amazing Meezing tour door de Utrechtse Heuvelrug. Een tour waarbij de succesvolle samenwerking tussen team Amazing - wederom deelnemer aan de Roparun versie 2012 - en Ray wordt voortgezet.

AMERONGEN - Singer-songwriter Ray Klaassen is klaar voor het nieuwe winterseizoen. Vrijdag 30 september organiseert hij weer een Amazing Meezingavond met zijn band in Café-Restaurant Buitenlust in Amerongen. Het wordt het een speciale avond omdat Ray deze avond zijn nieuwe single “Tussen nu en nooit” voor het eerst aan zijn publiek te laten horen.

Ray Klaassen en Theo Deur van team Amazing zien het als een win-win situatie. ,,Toeval wil natuurlijk dat we allebei werken met dezelfde naam en dat Ray dit goede doel een zeer warm hart toe draagt. De opbrengst van de kaartverkoop komt voor een groot deel ten goede aan ons team”, aldus Deur.

Het grootste deel van de tour ligt al vast. Op vrijdag 21 oktober staat een Amazing Meezingavond in Eetcafé De Remise in Leersum op het programma en ook in Driebergen, Wijk bij Duurstede en Scherpenzeel staan er al Amazing Meezingavonden gepland.

u Kijk voor een overzicht van de tour op www.amazingmeezingavond.nl. Kaarten voor vrijdag 30 september a.s. zijn verkrijgbaar bij Café-Restaurant Buitenlust, Burg. Jhr. H. v/d Boschstraat 13 te Amerongen en Deur Financiële Diensten, Rijksstraatweg 159-A te Leersum.

advertentie
advertentie