OEF wint ZVTA Super Cup van De Holle Boom

26 september 2011 om 00:00 Nieuws

AMERONGEN - In het Amerongse zaalvoetbal is het OEF het gelukt om de imposante overwinningsreeks van De Holle Boom een halt toe te roepen. Na ruim twee, misschien wel drie jaar, verloor de recordkampioen weer eens een wedstrijd. OEF klopte al het hele vorige seizoen aan de deur, maar wist pas afgelopen vrijdag 23 september te winnen van De Holle Boom. Met twee doelpunten van Reinder Busstra en vier van uitblinker Rick van Cooten werd de eerste prijs van het seizoen gepakt door OEF.

De overwinning van het Amerongse OEF was zeker niet onverdiend. Bij rust waren de blauwen al uitgelopen naar een 3-1 voorsprong en na rust liep het nog verder uit naar 5-1. In de laatste minuten werden er een paar individuele fouten gemaakt waardoor DHB enigszins terug kwam in de wedstrijd. Spannend werd het echter niet meer en OEF kon met de uiteindelijke 6-4 overwinning de ZVTA Super Cup 2010-2011 in ontvangst nemen.