SVMM op goede weg

26 september 2011 om 00:00 Nieuws

0-1 Niek van Vemden, 1-1 de Bilt, 1-2 Niek van Vemden, 1-3 Nick Engelen

MAARN - Voor SVMM lijkt na twee verloren wedstrijden de zon weer te gaan schijnen. Met een 1-3 overwinning werden in het uitduel tegen De Bilt de eerste drie punten in de wacht gesleept. Voor de Maarnse zaterdag vierdeklasser onder leiding van trainer Fred Veenstra een absolute bevrijding en een bevestiging van het ingeslagen beleid. Het was Niek van Vemden die op aangeven van Ronald Schoonhoven in de 10e minuut de 0-1 binnenschoot. Balverlies van SVMM in de 30e minuut leverde de gelijkmaker op voor de thuisploeg (1-1). Met die tussenstand gingen beide ploegen aan de thee. In de 65e minuut na rust was het weer van Vemden die, ook ditmaal weer op aangeven van van Schoonhoven, de 1-2 voorsprong op het scorebord wist te zetten. Een goede redding van SVMM verdediger Jacob van den Essenburg verhinderde kort voor tijd de aansluitingstreffer voor de thuisploeg. Daar tegenover stond dat SVMM in de tweede minuut van de extra tijd kon uitbreiden naar een 1-3 voorsprong door een treffer van Nick Engelen. Dat betekende de eerste overwinning voor SVMM die daarmee de weg naar boven heeft ingezet.