DEV geeft kort voor tijd gelijkspel weg

25 september 2011 om 00:00 Nieuws

Dirk de Greef 1-0, 1-1 Michel van Beugen, 1-2 Rick Andeweg, 2-2 Tom de Greef, 3-2 Kevin Bakker, 3-3 Tim Kas, 4-3 Kevin Bakker, 5-3 Kevin Bakker.

DOORN - De Doornse derdeklasser DEV liet in het laatste kwartier van de tweede helft een gelijkspel tegen mede koploper Woudenberg uit handen glippen. In een van beide kanten matige wedstrijd verloor DEV met 5-3. Het eerste kwartier van de wedstrijd had DEV eigenlijk niets in te brengen en keek al vroeg tegen een 1-0 achterstand aan. Toch wist de ploeg van trainer Michel van Aken kort voor rust nog op een 1-2 voorsprong te komen middels een tweetal goed benutte counters. Woudenberg wist echter in de extra speeltijd een ruststand neer te zetten van 2-2. Bij aanvang van de tweede helft zette Woudenberg vol de druk er op en kwam in de 55e minuut op een 3-2 voorsprong. Maar wederom wist DEV gelijk te trekken. Onenigheid in de DEV verdediging betekende een kwartier voor tijd de 4-3 voorsprong voor Woudenberg, waarna DEV ineen zakte. DEV trainer Michel van Aken: ,,We geven de wedstrijd op een klungelige manier uit handen. We hebben het aan ons zelf te wijten dat we een punt hebben laten liggen. Toch was er weer sprake van een leerproces.''