DVSA bestolen van twee punten

25 september 2011 om 00:00 Nieuws

AMERONGEN - Het thuispelende DVSA dat tegen Voorwaarts uit Utrecht niet verder kwam dan een 0-0 gelijkspel, verloor desalniettemin twee belangrijke punten door een absolute misstap van de arbitrage, die de ploeg van trainer Joop Vink in de 83e minuut een loepzuiver doelpunt onthield. In de eerste twintig minuten waren het de gasten uit Utrecht die het spel dicteerden en waarbij DVSA achter de feiten aanliep. Maar vanaf de 30e minuut luidde een prachtige aanval van de thuisploeg de ommekeer in. Nu was het DVSA dat de toon zette en tal van kansen wist te creëren, die echter niet tot het gewenste resultaat leidden. Met een ruststand van 0-0 gingen beide ploegen aan de thee. Ook in de tweede helft een aanvallend DVSA, dat in Ron van Ommeren de man van de wedstrijd kende. Hij was het die in de 83e minuut zo hard binnenschoot dat de bal via het achterijzer weer terug sprong in het veld. Een loepzuiver doelpunt dat echter door de scheidsrechter werd weggewuifd tot grote woede en ontsteltenis van alles en iedereen. Toen ook nog eens kort voor tijd een strafschop voor DVSA niet werd toegekend was het over en voorbij en restte slechts een ontzettende kater bij zowel spelers als trainer Joop Vink.