Afbeelding
Foto: Paul Nolens/BDU

Gewelddadige straatroof in Doorn

22 september 2011 om 00:00 Nieuws

DOORN – In Doorn is op woensdagavond een man mishandeld en beroofd onder bedreiging van een wapen. Omstreeks 20.40 uur kreeg de politie een melding van een straatroof. Een 23-jarige man uit Wijk Bij Duurstede reed op zijn fiets over de Kapelweg, toen hij twee jongemannen passeerde. Eén van hen rende naar hem toe en pakte hem beet. Het slachtoffer raakte daardoor uit evenwicht en viel op de grond. Hij werd door de jongeman mishandeld. Het slachtoffer verdedigde zich, maar de tweede jongeman kwam erbij, die hem bedreigde met een wapen. Ze beroofden hem vervolgens van zijn portemonnee en gingen er te voet vandoor in de richting van het Kerkplein. Agenten hebben in de omgeving gezocht naar de verdachten, maar zij werden niet meer aangetroffen.

Signalement van de daders: twee jongemannen, ongeveer 1.90 meter, normaal postuur, zwarte trui met capuchon, één met een lichtblauwe spijkerbroek en een ander met een standaard blauwe spijkerbroek.

Het slachtoffer werd na de beroving geholpen door twee mannen die kwamen vanuit de richting van een school aan de Frans van Dijklaan. De politie komt graag in contact met hen. Ook is de politie op zoek naar andere getuigen. Mensen die meer informatie over deze straatroof hebben, kunnen contact opnemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000

advertentie
advertentie