Leerlingen Revius zoeken met WNF naar duurzame bedrijven

22 september 2011 om 00:00 Nieuws

HEUVELRUG- In het kader van maatschappelijke stages gaan de leerlingen van het Revius Lyceum in samenwerking met het Wereld Natuur Fonds op zoek naar duurzame ondernemers in de Utrechtse Heuvelrug.

In de week van 31 oktober tot en met 4 november 2011 zullen de leerlingen in kleine groepjes de organisaties, die zich hebben aangemeld, bezoeken. Dit is het derde jaar dat de leerlingen aan de hand van een vragenlijst zullen ze gaan kijken hoe duurzaam de organisaties in de Utrechtse Heuvelrug zijn. De vragenlijst is dit jaar vernieuwd door het Wereld Natuur Fonds. Hoe duurzaam gaat de organisatie om met mensen, hoe kijkt de organisatie aan tegen de leefomgeving en hoe duurzaam wordt er geïnvesteerd?

Naar aanleiding van de verschillende onderzoekjes zal er aan het einde van de week een winnaar gekozen worden. Deze organisatie wint de Junior Duurzaamheidsprijs. De prijs zal door de gemeente Utrechtse Heuvelrug en het WNF worden uitgereikt. Meedoen is simpel. Stuur een mail met naam en telefoonnummer van de contactpersoon in uw organisatie naar steunpunt@welnuh.nl. Er zal dan in de komende maand contact gezocht worden om het interviewuurtje in te plannen. Voor meer informatie kan men contact op nemen met Tineke Eendebak op 0343-523008, of mail naar steunpunt@welnuh.nl.

advertentie
advertentie