Olympische zwemmers bezoeken LACO Woestduin

19 september 2011 om 00:00 Nieuws

DOORN - De wedstrijdzwemmers van Woestduin en Dolphins werden afgelopen zaterdag verrast met een bezoek van de twee olympisch genomineerde zwemmers Joost Reijns en Sebastiaan Verschuren in zwembad LACO Woestduin. De topzwemmers gaven een clinic aan de wedstrijdzwemmers.

In een clinic van ruim twee uur hebben zij gefocust om stroomlijnen, starten, borstcrawl en keerpunten. Met heel veel afwisselende oefeningen hebben ze alle zwemmers de gelegenheid gegeven te ervaren hoe belangrijk techniek is bij het verbeteren van je slag en dus het verbeteren van je PR. Zowel Joost en Sebastiaan hadden aandacht voor alle zwemmers jong en oud en zelf waren ze ook veel in het water om uitleg te geven.

Het was geweldig om te zien hoe de zwemmers hard aan de slag gingen om hun helden na te kunnen doen in de oefeningen. Sommige aanwijzingen waren ook echte eyeopeners zoals de trucs bij het starten op de estafette en de kicks bij de keerpunten. Na afloop van de clinic hebben Joost en Sebastiaan alle tijd genomen om met iedereen op de foto te kunnen en handtekeningen uit te delen. Een superleerzame en gezellige middag voor alle zwemmers van beide clubs.

advertentie
advertentie