DVSA laat het in de uitwedstrijd tegen OSM uit Maarssen volledig liggen

23 september 2011 om 00:00 Voetbal

0-1 Roy Meerwijck, 1-1 OSM, 2-1 OSM, 3-1 OSM, 4-1 OSM, 5-1 OSM

AMERONGEN - In een bij tijd en wijle bikkelharde wedstrijd, waarin de leidsman ook niet het benodigde gezag kon handhaven, verloor DVSA met grote cijfers. Trainer Joop Vink:" Een absolute wanprestatie van mijn team. In tegenstelling tot de vorige twee wedstrijden was de ploeg ditmaal niet bij de les en liet met name in de tweede helft met zich sollen met als gevolg een ongenadig pak slaag." DVSA begon veel te slap aan de wedstrijd en had het aan het goede keeperswerk van doelman Bastiaan Veldhuis te danken dat het niet al snel op achterstand geraakte. Sterker nog het was DVSA dat via Roy Meerwijk op een 0-1 voorsprong kwam en die voorsprong ook tot aan het rustsignaal wist vast te houden. Maar in de tweede helft stapelden de fouten zich op bij Amerongen wat al in de 53e minuut de aansluitingstreffer betekende voor OSM. Toen centrale verdediger Johan Klomp in de 60e minuut ook nog eens tegen een rode kaart aanliep, was het gebeurd met DVSA, dat vervolgens met een haperende organisatie binnen tien minuten tegen een 4-1 achterstand aankeek. Met kort voor tijd de 5-1 voor de thuisploeg, was het vonnis geveld en restte alleen nog maar teleurstelling voor DVSA.