DEV op eigen terrein op ongelukkige wijze naar een "zure" nederlaag

23 september 2011 om 00:00 Voetbal

0-1 VRC, 1-1 Rick Andeweg, 1-2 VRC

DOORN - Zaterdag derdeklasser DEV leed op eigen terrein een "zure" 1-2 nederlaag tegen VRC uit Veenendaal. Zuur omdat die nederlaag zeker niet te wijten was aan het gedegen spel van de Doornse formatie. DEV Trainer Michel van Aken:" We speelden, zeker op basis van de eerste helft twee klassen beter. Dan is het des te triester dat je in de 92e minuut alsnog de verliezende treffer tegen krijgt." Het spel speelde zich voornamelijk op het middenveld af en kende door ongelukkig foutief inpassen van DEV in de extra tijd van de eerste helft de zeker niet verdiende 0-1 achterstand. Een domper van jewelste gezien het overwicht van Doorn. Ook aan het begin van de tweede helft een optisch sterkere Doornse ploeg. Nadat van Aken in de 65e minuut twee extra spitsen had ingebracht, was het Rick Andeweg die DEV in de 66e minuut naar een 1-1 gelijke stand schoot. Met vier spitsen trok DEV het spel naar zich toe en moest VRC zich beperken tot de counter. Verlies van de bal in de 92e minuut door Charles van Ligten betekende echter de hoogst ongelukkige 1-2 achterstand voor Doorn, dat op basis van het vertoonde spel en het verloop van de wedstrijd zeker een punt had verdiend.