Tijmen wint dierentuinkaartjes bij verloting Kiwanis

9 september 2011 om 00:00 Nieuws

DOORN - De Kiwanis Utrechtse Heuvelrug (www.kiwanisheuvelrug.nl) organiseerde op 28 augustus tijdens de 100% Buitendag in het Von Gimborn Arboretum de 'Kinderparade'. De Kinderparade was voor ouders met kinderen vanaf 4 tot circa 15 jaar en bestond uit een aantal vaste activiteiten en een aantal roulerende activiteiten en workshops.

Zo was er het 'Kinderplein', met diverse vaste activiteiten als schminken, muffins versieren, schilderen; speciaal voor kinderen vanaf 4 tot 8 jaar. De leden van deze Kiwanisclub organiseerden ook diverse workshops en activiteiten voor kinderen vanaf 6 tot 15 jaar, waaronder theatersport (JTS Driebergen) en de boom in met de BoomhutBende (Driebergen). Op het terrein waren er gedurende de dag ook verhalenvertellers die prachtige verhalen vertelden. Ondanks het regenachtige weer waren er veel ouders met kinderen op deze dag aanwezig. Zij genoten van alle activiteiten. De hele dag waren er blije kinderen in de weer met zingen, dansen, klimmen en schilderen.

Er werden in de periode voorafgaand aan deze dag en op de dag zelf loten verkocht. De trekking van de winnende loten is verzorgd door notariskantoor Heuvelrug notarissen. Totaal zijn er 1122 loten verkocht. De gelukkige winnaar van twee Dierentuinkaartjes (inclusief €15,-- zakgeld) is de 10-jarige Tijmen Schmidt uit Driebergen. Afgelopen donderdag is de prijs feestelijk door Ingeborg van Schuppen, voorzitter van de Kiwanis Utrechtse Heuvelrug, uitgereikt.

Met de opbrengst van deze Kinderparade en de loterij steunt de Kiwanis Utrechtse Heuvelrug stichting Lotje&co, een stichting voor en door ouders van zorgintensieve kinderen (www.lotjeenco.nl).

De winnende loten zijn: blauw: 705, 529, 197, 8 en groen: 94 en 154. Winnaars kunnen zich met hun winnende lot melden bij Heuvelrug notarissen.

advertentie
advertentie