1-0 eigen doelpunt, 2-0 Nick de Rooij, 3-0 eigen doelpunt, 3-1 MSV, 4-1 Wilco van Drie, 5-1 Pim Brouwer

15 september 2011 om 00:00 Voetbal

LEERSUM - In de eerste thuiswedstrijd dit seizoen haalde vierdeklasser HDS fors uit. Het uit de derde klasse gedegradeerde MSV ‘19 uit Montfoort, werd met maar liefst 5-1 naar huis gestuurd. Een eigen doelpunt in de 18e minuut betekende de 1-0 voor Leersum. Het was Nick de Rooij die op aangeven van Laurens Vernooij de 2-0 binnenschoot. Met wederom een eigen doelpunt op slag van rust ging HDS met een veilig gevoel aan de thee. Maar die veiligheid werd al in de 47e minuut wreed verstoord door een verdwaald schot van MSV dat de aansluitingstreffer betekende voor MSV (3-1). Maar nog geen tien minuten later had HDS de zaken weer op orde en kwam via Wilco van Drie op een 4-1 voorsprong. Vijf minuten later werd de 5-1 gemaakt door Pim Brouwer, na voorbereidend werk van van Drie, en was de wedstrijd gelopen. Met deze overwinning heeft HDS na twee wedstrijden de volle buit. Trainer Jan van Dalem: ,,De laatste 20 minuten heb ik ook mijn wissels de gelegenheid gegeven om speelminuten te maken. Wij hadden absoluut het beste van het spel en waren heer en meester op het veld. Een prima prestatie.”