0-1 FZO. 0-2 FZO. 0-3 FZO, 0-4 FZO, 0-5 FZO

8 september 2011 om 00:00 Voetbal

MAARN - Op eigen terrein en met een jonge voor een deel onervaren nieuwe ploeg, ging SVMM met 0-5 ten onder tegen FZO uit Zeist. Jacob v/d Essenburg, oud aanvoerder en een van de “oudere” en ervaren spelers: ,,Er is bewust door de club en in overleg met alle betrokkenen gekozen voor een vernieuwing van het eerste team. Dat betekent dat we nog niet weten waar we staan. Dat zal de komende wedstrijden duidelijk gaan worden. In de wedstrijd tegen FZO hebben we veel fouten gemaakt en behoorlijk wat kansen weggegeven. Leermomenten waar we de komende tijd hard aan zullen moeten werken.” Na zo’n vijftien minuten speeltijd in de eerste helft keek de thuisclub al tegen een 0-2 achterstand aan. En nog voor het rustsignaal kon Zeist uitbreiden naar 0-4 met doelpunten in de 30e (0-3) en 35e (0-4) minuut. Toen ook de warmte nog eens zijn tol begon te eisen was het eigenlijk over en uit voor SVMM dat in de 52e minuut op een 0-5 achterstand kwam. Dat werd uiteindelijk ook de eindstand in een wedstrijd waarin SVMM het zeker wel probeerde en ook wel kansen kreeg, maar waar het de ploeg aan ervaring ontbrak. Aan de inzet daarentegen was weinig aan te merken.