1-0 Veenendaal, 1-1 Reinder Bustra, 2-1 Veenendaal, 2-2 Reinder Bustra, 2-3 Ron van Ommeren

8 september 2011 om 00:00 Voetbal

AMERONGEN - Degradant DVSA kende een goede seizoenstart in de vijfde klasse. De ploeg van trainer Joop Vink won in en tegen Veenendaal met 2-3. Vink: ,,Een prima prestatie tegen een ploeg die zeker meedoet voor de prijzen. Compliment aan mijn mannen.” Zonder een drietal basisspelers had DVSA zeker in de eerste helft het beste van het spel, ondanks dat het in de 14e minuut hoogst ongelukkig op 1-0 achterstand kwam. DVSA dat vervolgens scherper ging spelen, wist in de 26e minuut op gelijke hoogte te komen (1-1) door prachtig genomen vrije trap van Bustra. Met nog een aantal kansen over en weer bleef tot aan het rustsignaal de 1-1 op het scorebord staan. In de tweede helft begon DVSA slordiger te voetballen en liet zich meeslepen met het werkvoetbal van Veenendaal. Dat betekende in de 70e minuut de 2-1 achterstand voor de ploeg uit Amerongen. Maar nog geen twee minuten later was Enne Jan Wierda die DVSA neer 2-2 schoot. Een strafschop in de 78e minuut betekende de 2-3 voorsprong voor Amerongen dat vervolgens nog een angstig laatste kwartier kende maar de drie punten toch in de zak hield.