Meer dan de helft besparen met Led

15 september 2011 om 00:00 Ondernemend

Led verlichting was tot voor kort erg kostbaar, maar het bedrijf T.I. Led Lighting B.V. uit Doorn biedt deze nieuwe lichtbron aan voor een zeer bereikbare prijs. ,,De meest verkochte ledlampen van grote merken kosten al snel zo’n € 35,-. Veel consumenten lieten het daarom in het rek hangen.’’ T.I. Led Lighting biedt deze verlichting aan voor minder dan de helft van de prijs en dan ook nog met drie jaar garantie. Het Doornse bedrijf fabriceert de verlichting in China en heeft daar zelf inspraak in de productie . ,,Daardoor hebben we een continue kwaliteitscontrole,’’ aldus Oostveen, die het bedrijf samen met collega Patrick Stelloo heeft opgericht. Laatstgenoemde heeft goede banden met het Chinese productiebedrijf en zit daardoor boven op de kwaliteit en ontwikkeling. T.I. Led Lighting opereert als groothandel en heeft een dealernetwerk binnen de Benelux. Zij richten zich voornamelijk op bedrijven, overheden, gemeenten, organisaties en op de retailmarkt. Stelloo en Oostveen voorzien met de bereikbare prijs een run op hun verlichting. ,,De opsomming van voordelen van led verlichting zijn er velen,’’ weet Oostveen. ,,Niet alleen de energiebesparing en Co2 reductie maakt het aantrekkelijk om voor deze lichtbron te kiezen, maar in tegenstelling tot de spaarlampen, die vol schadelijke stoffen voor de gezondheid zitten, is led verlichting vrijwel schoon. Bovendien is de led bij het inschakelen gelijk op lichtsterkte. Bij een spaarlamp duurt dat even. Spaarlampen en Tl verlichting trillen op een bepaalde frequentie, wat als hinderlijk kan worden ervaren. Led is rustig en stil. ‘’ Het bedrijf biedt klanten na een energie check een beknopt energiebesparingrapport, waarin berekend wordt wat het maximaal haalbare voordeel is voor de klant. Met de voordelen van de tijdelijke investeringsaftrek worden besparingen tot wel 80 procent behaald.

DOORN - De gloeilamp is al een tijdje uit de gratie, terwijl de spaarlamp veelal als alternatief wordt aangeboden. Een nieuw bedrijf op de Utrechtse Heuvelrug ziet de toekomst vooral in led verlichting. ,,De kosten voor led verlichting deden de consument de das om, maar dat verandert nu,’’ aldus mede eigenaar Pascal Oostveen van T.I. Led Lighting B.V. door Rose Carry Lokin

,,Als we de klant dan ook nog uitleggen dat de return on investment vaak binnen de garantie termijn valt, is een deal al snel gemaakt. 1 + 1 = 2 . Iedereen kan nu naast een enorme kostenbesparing echt wat betekenen om de Co2 uitstoot te beperken,’’ aldus Oostveen. Voor bijna elke toepassing heeft Led Lighting een alternatief in led. De kleur en lichtbeleving spelen een cruciale rol in het samenstellen van hun assortiment. Binnen de vervangingsmarkt bieden ze oplossingen die het mogelijk maken om zonder teveel bijkomende manuren een bestaand lichtplan een optimalisatie te geven met een grote besparing.

Op dit moment heeft Led Lighting de nieuwe kerk in Ede van het leger des Heils al voorzien van led verlichting. Binnen de Utrechtse Heuvelrug heeft T.I. Led Lighting ook tal van projecten lopen bij bedrijven, conferentie centra’s, restaurants, hotels, scholen en instellingen. Een energie check kan gedaan worden op www.tiled.nl. De calculator is vrij toegankelijk voor iedereen.Daarnaast kan de consument ook terecht bij de Fixet in Doorn, waarvan Oostveen de eigenaar is.

T.I. Led Lighting B.V, tel: 0343-421507. www.tiled.nl, info@tiledlighting.nl

advertentie
advertentie