Origineel knutselen met creatiefplezier

14 juli 2011 om 00:00 Ondernemend

De website van Ingrid Susijn is net online en dé plek om een uniek en compleet knutselpakket te bestellen voor kinderen vanaf vier jaar. Maar ook voor losse producten zoals mozaïeksteentjes, lijm of verf kan je bij creatiefplezier.nl terecht. Het idee van Ingrid komt niet zomaar uit de lucht vallen. ,,Knutselen is altijd mijn ding geweest. Het is heerlijk dat ik dit nu ook anderen kan aanbieden”, aldus Ingrid. De Maarnse maakt de pakketten van A tot Z zelf. Het begint bij het idee, vervolgens zoekt ze er materialen bij en zelfs de verpakking komt uit eigen huis. ,,Of je nu met je kinderen wil schilderen, plakken, mozaïeken of bouwen, voor elk kind dat van knutselen houdt zit er wel iets bij.” Zo zijn er knutselpakketten waar je unieke eenden kan maken met speciaal décopathpapier in allerlei kleuren en opdrukken. Of er kan volop gemozaïekt worden met als resultaat een spiegel in hart of bloemvorm. Bouwpakketten van hout heeft creatiefplezier ook. Een tank, eekhoorn, dinosaurus of een stoere motor of tractor, het zit allemaal in het assortiment van haar webwinkel. Momenteel heeft Ingrid zo’n veertig soorten bouwpakketten, rond de dertig verschillende soorten mozaïekmogelijkheden en voor schilderen en werken met papier-maché is er ook volop keuze. ,,Ik heb het ingedeeld naar leeftijd, knutseltijd, jongen of meisje, en prijs (0 tot 5, 5 tot 10, 10 tot 20 en 20 of meer). Ook voor kinderfeestjes zijn er veel knutselmogelijkheden. ,,De aangegeven knutseltijd is slechts een geschatte tijd, want die is natuurlijk afhankelijk van leeftijd, inzicht en handigheid van het kind”, aldus Ingrid. Naast de eigen gemaakte pakketten biedt creatiefplezier ook een aantal kant en klare pakketten van bekende leveranciers. En ook wat moeilijkere pakketten zijn in haar webshop te vinden. ,,Zodat ook knutselplezier wordt geboden voor kinderen die een uitdaging leuk vinden.”

MAARN - Kleurige knutselpakketen met zorg samengesteld. Bij de webshop creatiefplezier.nl vind je verrassingspakketten die niet in de winkel te verkrijgen zijn. Niet alleen zijn ze verantwoord, origineel en leuk, ook kan je materiaal uit de bestelling weglaten als je de producten al in huis hebt.

door Rose Carry Lokin

Ingrid hoopt met haar webshop veel kinderen knutselplezier te bezorgen ,,en ouders een hoop regelwerk uit handen te nemen”, aldus Ingrid, die met haar jarenlange ervaring als moeder weet hoe veel tijd het haar kostte om kwalitatief goede knutselspullen aan te schaffen.

Creatiefplezier.nl, Saturnushof 20, 3951 EE, Maarn. Tel: 06-55998533. www.creatiefplezier.nl.Ingrid Susijn: ,,Knutselen is altijd mijn ding geweest. Het is heerlijk dat ik dit nu ook anderen kan aanbieden.”

advertentie
advertentie