DEV walst in de derde wedstrijd van de nacompetitie over UNO heen

9 juni 2011 om 00:00 Voetbal

0-1 Rick Andeweg, 0-2 Rick Andeweg, 0-3 Rick Andeweg, 1-3 UNO, 1-4 Rick Andeweg, 1-5 Rick Andeweg, 1-6 Rick Andeweg, 1-7 Helder Pedro Salazo, 1-8 Helder Pedro Salazo, 1-9 Michael van Beugen, 1-10 Paul Okkersen, 1-11 René Okkersen

DOORN - Met veel geweld walste zaterdag vierdeklasser DEV in Hoofddorp over het plaatselijke UNO heen. Met maar liefst 1-11 werd de thuisploeg letterlijk en figuurlijk van de mat geveegd. Een hoofdrol in die wedstrijd was weggelegd voor spits Rick Andeweg, die met zes treffers behoorlijk uit zijn slof schoot. DEV trainer Michel van Aken: " Ondanks de monsteruitslag werd er in de eerste helft dramatisch slecht gespeeld. Een goede tweede helft daarentegen compenseerde dat echter weer. UNO geloofde het wel en werd volledig van de voetbalkaart geveegd." Na een kwartier spelen stond DEV al op een 0-3 voorsprong en moest in de 16e minuut toezien hoe vanuit een strafschop de 1-3 viel. Met kort voor rust nog een tweetal treffers, kwam de ruststand op 1-5 en was de wedstrijd al gelopen. In de tweede helft een duidelijk beter spelend DEV dat geleidelijk aan de voorsprong wist uit te breiden tot 1-11. Aanstaande zaterdag kan DEV in eigen huis, bij winst op Hertha, promoveren naar de 3e klasse.