SVL ook komend seizoen weer actief in de eerste klasse

9 juni 2011 om 00:00 Voetbal

1-0 IJFC, 1-1 Wilco van Drie, 1-2 Ali Alkan, 1-3 Martijn Merkens, 1-4 Ali Alkan, 1-5 Ali Alkan

LANGBROEK - Met onder andere een fraaie hattrick van SVL spits Ali Alkan, walste de ploeg van trainer Jan Gaasbeek over tegenstander IJFC heen. Met maar liefst 1-5 werd IJsselstein aan de kant gezet en continueerde SVL haar verblijf in de eerste klasse. Eigenlijk was IJFC alleen de eerste tien minuten van de wedstrijd de bovenliggende partij, met als hoogtepunt de 1-0 voorsprong in de allereerste minuut. Maar na die eerste aanvalsgolf was het SVL dat het verdere verloop van de wedstrijd bepaalde. Met een aantal beste kansen van o.a. Wilco van Drie Maurice Pot, was het in de 21e minuut van Drie de gelijkmaker binnenschoot. Met doelpunten van Alkan en Merkens werd de eerste helft afgesloten met een geruststellende 1-3 voorsprong voor de Langbroekers. Met halverwege de tweede helft twee rode kaarten voor IJFC, was de wedstrijd gelopen en eindigde in een dik verdiende 1-5 overwinning voor SVL. Dat betekende na afloop een geweldige ontlading bij spelers, supporters en technische staf. Prachtig klassebehoud voor SVL!