SVL verdiende veel meer dan de 1-4 nederlaag tegen opponent Breukelen

18 mei 2011 om 00:00 Voetbal

0-1 Wouter Bos, 0-2 Wouter Bos, 1-2 Ali Alkan, 1-3 Eddy Vorm, 1-4 Eddy Vorm

LANGBROEK - De uiterst geflatteerde 1-4 nederlaag tegen Breukelen leverde vooralsnog geen degradatie op voor SVL. Daar ook Geinoord het liet afweten, zal komende week een beslissingswedstrijd tussen beide teams gaan uitmaken wie er nacompetitie gaat spelen en wie degradeert naar de 2e klasse. Het thuisspelende SVL was eigenlijk de gehele wedstrijd de betere ploeg tegen een schoffelend Breukelen. Na een nerveuze start, met kansen voor beide ploegen, trok SVL het initiatief naar zich toe en was aanvallend de betere ploeg. In de 35e minuut kwam SVL echter met tien man te staan na een forse overtreding van Dobias Aldenkamp die niet alleen met rood het veld moest verlaten, maar ook moest toezien hoe zijn ploeg uit een strafschop op een 0-1 achterstand geraakte. Een tweede treffer in blessuretijd (0-2) leek alle kansen voor SVL op een goede afloop teniet te doen. Maar na rust was er maar een ploeg die het spel maakte en dat was SVL dat door een treffer van Alkan op 1-2 kwam. Na ook een rode kaart voor Breukelen bleef SVL op alle fronten de betere ploeg, maar kon niet voorkomen dat Breukelen vanuit de counter nog tweemaal doel trof. Een uitermate geflatteerde nederlaag voor een dapper strijdend SVL. Trainer Jan Gaasbeek:" Compliment aan mijn ploeg. Ik heb tegen Geinoord alle vertrouwen op een goede afloop."