Wonen op de Heuvelrug blijft in trek

19 mei 2011 om 00:00 Ondernemend

DRIEBERGEN - Elke dag is anders, elk mens is anders en elk huis is anders. Het team van Vierhout van Wonderen Makelaars uit Driebergen bedenkt creatieve oplossingen en verzet bergen op de huizenmarkt. Menselijkheid en zakelijkheid gaan hand in hand.

door Rose Carry Lokin

Voor eigenaren Ilonka Vierhout en Maroes van Wonderen van Vierhout van Wonderen Makelaars blijft makelen een uitdaging. ,,Zeker in deze tijd.’’ Het tweetal heeft een jarenlange ervaring opgebouwd en weet van de hoed en de rand. Evenals de bij hun werkzame makelaar Ans Groen. Alle drie startten ze als makelaar in de jaren tachtig. ,,Ook een periode waar het minder makkelijk ging op de huizenmarkt,’’ aldus Maroes, die net als Ilonka het vak van makelaar van haar vader leerde. De parallel met eind jaren zeventig, begin jaren tachtig maakt dat het werk arbeidintensiever is. Voor Ilonka, Maroes en Ans is dat geen bezwaar. ,,Je koopt een huis immers niet zomaar. Het is zoeken, verbinden en met mensen op pad gaan. Het is het vak zoals wij dat van onze vaders hebben geleerd.’’ Vierhout van Wonderen staat voor creatieve oplossingen nu de woningvoorraad in de afgelopen twee jaar is toegenomen. ,,Goed advies geven en durven zeggen wat het beste is’’, aldus Ilonka. De Utrechtse Heuvelrug blijft gelukkig in trek, merkt het makelaarsduo. Het ligt centraal, heeft een prachtige natuur en veel mensen uit de stad komen -vaak met kleine kinderen- voor de rust en het groen. ,,De crisis stopt mensen niet’’, weet Maroes. ,,Mensen willen evengoed graag van een tussenwoning naar een hoekwoning, twee-onder-een-kap of vrijstaande woning.’’

Vierhout van Wonderen is al jarenlang een begrip in Driebergen, Doorn, Maarn en omgeving. Met een professionele fotograaf voor de presentatie van de woning op Funda en indien nodig het stylen van het huis, presenteren zij de woningen met zorg. Ook voor bezichtigingen wordt ruimschoots de tijd genomen. De NVM makelaar aan de Hoofdstraat in Driebergen heeft alle vakkundigheid en kennis in huis. Ook als het gaat om verkoop van huizen bij scheidingen. Daarvoor hebben de makelaars een speciaal mediation traject doorlopen. Daarnaast verzorgen zij taxaties, onder andere bij aan- of verkoop, hypotheek of successie, maar bovenal geven zij een onafhankelijk, eerlijk advies, afgestemd op de markt en de mogelijkheden. ,,Want daar gaat het om,’’ aldus Ilonka en Maroes.

Vierhout van Wonderen, makelaars taxateurs o.g. Hoofdstraat 184, 3972 LH Driebergen. Tel:0343-515485. Openingstijden: ma t/m vrij 9.00-17.30, zat 11.00-14.00 of buiten kantooruren op afspraak. www.vierhoutvanwonderen.nl.

advertentie
advertentie