Goederen aangekomen in Câmpina

12 mei 2011 om 00:00 Nieuws

AMERONGEN - Dit voorjaar heeft de Diaconale Stichting ‘Hulp Câmpina’ een Roemeense vrachtrijder weer bereid gevonden om als retourvracht een transport van hulpgoederen naar Câmpina in Roemenië te verzorgen. Op maandag 11 april waren Câmpina-medewerkers Joop Vervat en Addy van Eck er al vroeg bij om te assisteren bij het opladen vanuit een loods in Dordrecht. Die loods is van een bevriende hulporganisatie, waarmee de organisatie al enkele jaren samenwerkt.

Spullen worden deze week verdeeld in Roemenië

Ingeladen werden tien pallets conserven, twee pallets chocoladepasta, een pallet zonnebloemolie, een pallet kleding en zestig kledingdozen, daarbij kwamen diverse soorten shampoo en zeep, bovendien nog vier scootmobielen, een elektrische rolstoel en diverse rollators en rolstoelen.

Vertrek naar Câmpina

Al deze spullen worden tot komend weekend opgeslagen bij contactpersonen van de Stichting in Câmpina. Dan gaan Addy van Eck en Kees van Doorn tijdens hun voorjaarsreis deze goederen bij de juiste bestemming afleveren. Vandaagi vertrekken zij met de gesponsorde masterbus naar Câmpina, vol kledingdozen van sponsorgezinnen, en gaan zij 127 voedselpakketten afleveren in en om Câmpina bij de daar gesponsorde hulpbehoevende gezinnen. Zij hopen deze klus weer binnen een week te voltooien. Zij bekijken ter plaatse de leefomstandigheden van de gezinnen en brengen daarover bij terugkomst verslag uit bij de sponsorgezinnen (en De Hank).

Info: www.hulpcampina.nl.

advertentie
advertentie