0-1 Leo van Eem, 1-1 + 2-1 Delta Sports, 2-2 Leo van Eem, 3-2, 4-2, 5-2, 6-2 Delta Sports

12 mei 2011 om 00:00 Voetbal

AMERONGEN - Voor zaterdag vierdeklasser DVSA viel het doek. In de laatste wedstrijd van het seizoen verloor de ploeg van trainer Harald Valkenburg met 6-2 van de kampioen Delta Sports en degradeerde daarmee naar de zaterdag vijfdeklasse. Valkenburg: ,,Een seizoen waarin het voetbal ondergeschikt werd aan de clubproblematiek. We hebben er absoluut voor gevochten, maar waren mentaal niet opgewassen tegen de onrust binnen de vereniging. Dat doet veel pijn!’’ Hoewel DVSA een moeilijke start kende tegen Delta Sports, kwam het in de 20ste minuut toch op een 1-0 voorsprong. Maar een strafschop in de 31ste minuut, waarbij Roy Meerwijck met rood het veld moest verlaten, betekende de gelijkmaker voor de thuisploeg. Een onoplettendheid in de Amerongse verdediging leverde kort voor rust de 2-1 voorsprong op voor de club uit Houten. Na rust kwam DVSA met tien man weliswaar nog op gelijke hoogte, maar daarna was de koek op voor een steeds vermoeider ogend DVSA dat vervolgens moest toezien hoe Delta Sports kon uitbreiden naar 6-2. Een bittere pil voor een moegestreden DVSA.