1-0 FZO, 1-1 Henk ter Hoeven

12 mei 2011 om 00:00 Voetbal

DRIEBERGEN - In een wedstrijd waarin voor beide ploegen niets meer op het spel stond, deelden FZO en Dalto gebroederlijk de punten (1-1). In de eerste dertig minuten van de eerste helft gebeurde er eigenlijk nauwelijks iets interessants en sleepte de wedstrijd zich voort met kansen over en weer. Ook nadat in de 31ste minuut thuisploeg FZO op een 1-0 voorsprong kwam, bleef er weinig nieuws te vermelden en worstelden beide ploegen zich naar de thee. Na wat omzettingen in de tweede helft aan Dalt-o zijde kwam de ploeg van trainer Jamal Trafonti meer in balbezit en wist in de 55ste minuut de gelijkmaker te produceren door een treffer van Henk ter Hoeven. Vanaf dat moment was er eigenlijk maar één ploeg die voetbalde en dat was Dalto. Maar wat de Driebergenaren ook probeerden, het lukte eenvoudigweg niet om de bal in het vijandelijke netje te deponeren. FZO kwam niet verder dan een enkel wapenfeitje in de 90ste minuut, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel. Voor Dalto de laatste wedstrijd onder die naam, daar de vereniging gaat fuseren met CDN en verder gaat onder de naam FC Driebergen. Hoe de toekomst er voor Trafonti uit ziet, wordt komende week duidelijk.