1-0 Roald Jornick, 2-0 Tolga Albayrak, 2-1 Matthijs Klepper, 2-2 Matthijs Klepper, 2-3 Matthijs Klepper, 2-4 Jeffrey de Kruijf, 3-4 Nick..

12 mei 2011 om 00:00 Voetbal

DRIEBERGEN - Ondanks een 3-4 verlies in de thuiswedstrijd tegen de Meern, kon CDN toch feestvieren daar na afloop van de wedstrijd behoud in de 3e klasse een feit was. In een knotsgek duel begon de thuisploeg sterk en kwam in de 25ste minuut op een 1-0 voorsprong. CDN had veruit het beste van het spel en had ondanks wat schaarse tegenaanvallen van De Meern al voor rust de voorsprong moeten uitbreiden. Ook bij aanvang van de tweede helft speelde CDN sterk, en het kwam dan ook de 58ste minuut op een 2-0 voorspong door Albayrak. Vanaf dat moment begon de CDN-machine te haperen, wat in de 63ste minuut de 2-1 betekende door een treffer van Matthijs Klepper. Diezelfde Klepper schoot binnen enkele minuten gelijkmaker binnen en een strafschop even later vormde de basis voor de 2-3 voorsprong. CDN herpakte zich wel, maar moest desondanks toezien hoe De Meern de voorsprong vergrootte naar 2-4. De aansluitingstreffer in de 84ste minuut was dik verdiend, waarbij een gelijkspel zeker op zijn plaats zou zijn geweest.