Beleef drie dagen 3D TV

12 mei 2011 om 00:00 Ondernemend

De Duitse producent Loewe introduceert met de Individual televisielijn een passende technologie en verrijkt deze nog eens met een extra dimensie. ,,Loewe richt zich bij de nieuwe Individual Compose 3D-televisies van 40, 46 en 55 inch, op de Full-HD LED technologie en 400Hz beeldperformance. Deze displays zijn met hun lichtsterkte en hoge beeldwisselfrequentie perfect geschikt voor de weergave van 3D’’, aldus Thijs. De nieuwe televisies kunnen natuurlijk ook 2D in de hoogste kwaliteit weergeven en zijn zelfs in staat om tweedimensionale uitzendingen om te zetten naar 3D. ,,Deze televisie staat garant voor een indrukwekkend beeld’’, aldus Thijs. Als extra signaalbron is bovendien de nieuwe 3D- Blu ray Player Loewe BluTechVision 3D beschikbaar. De Individual TV beschikt onder andere over ingebouwde satelliet- en kabeltuner, internetbrowser en is bedienbaar met een draadloos toetsenbord.

LEERSUM - ,,Een revolutionaire televisie’’, zo noemt Thijs Staffhorst de driedimensionale televisie van Loewe. Op 12, 13 en 14 mei wordt de Loewe Individual landelijk geïntroduceerd. Dealer Thijs Electronics in Leersum legt de klant tijdens deze event dagen het 3D home entertainment systeem persoonlijk en tot in detail uit. ,,Je moet de nieuwe Individual 3D tv zelf ervaren’’, vindt Thijs Staffhorst van Thijs Electronics. door Rose Carry Lokin

Naast de Loewe 3D TV presenteert Thijs nog veel meer noviteiten ,,We hebben een heuse 3D bioscoop in de winkel met de nieuwste 3D projector van JVC. Het toestel met een diagonaal van drie meter is een belevenis van formaat en gaat gepaard met een compleet Dolby Digital geluidssysteem.’’ Daarnaast heeft de mediazaal in Leersum alle nieuwe ultra slanke TV modellen van Sharp en Samsung in huis in diverse beeldformaten.

Op 14 mei staat ook het streamen van muziek en draaitafels volledig in de schijnwerpers bij Thijs Electronics. ,,We hebben een zestal systemen samengesteld welke gedemonstreerd gaan worden in diverse prijsklassen’’ aldus Thijs, die als leuke tegenhanger klanten oproept om met hun oude draaitafel langs te komen. Deze worden dan op dezelfde dag of op afspraak gratis afgesteld. Klanten kunnen hun eigen muziek meenemen op vinyl, CD of digitaal om dit te beluisteren op de apparatuur. ,,En bovendien zijn er op 12, 13 en 14 mei speciale aanbiedingen te verwachten op diverse systemen’’, aldus Thijs. Ook maken klanten tijdens de drie mediadagen door middel van een prijsvraag kans op één van de twintig luxueuze Officina del Tempo horloges én een Cambridge Audio NP30 streamer.

Thijs Electronics, Rijksstraatweg 68, 3956 CS Leersum, tel: 0343-451380 www.thijselectronics.nl Openingstijden di t/m do van 09.00-18.00, vrij van 09.00-20.00, za van 09.00- 17.00 of op afspraak.,,Je moet de nieuwe Individual 3D tv zelf ervaren’’, vindt Thijs Staffhorst van Thijs Electronics.

advertentie
advertentie