Feest rond stratentoernooi

5 mei 2011 om 00:00 Nieuws

MAARN/MAARSBERGEN - In het diepste geheim bereiden de deelnemende straten aan het stratentoernooi zich al voor op de strijd van volgende week. En niet te vergeten op de uitdossing die hoort bij het optreden op de laatste spelavond.

Het hockeyveld van MHCM aan de Planetenbaan is op 11, 12 en 13 mei het domein van stripfiguren variërend van Asterix en Obelix tot Spongebob en uiteraard zullen Mickey en Donald van de partij zijn. In totaal 11 teams zullen op de laatste avond ook Suske en Wiske, Kuifje en Batman aan de touwen trekken. Popeye zit nu al aan de spinazie, staat bij voorbaat vast dat hij deze ronde wint?

De organisatie heeft voor het zover is nog een keur aan spellen opgesteld waarbij gewaarschuwd wordt voor een nat pak op woensdag- en vrijdagavond tijdens het brandweerspel en het vraagtekenspel en is weer blij dat ook zoveel sponsors bereid zijn gevonden om het toernooi mogelijk te maken.

Naast de deelnemers zijn supporters zijn uiteraard van harte welkom op het hockeycomplex. Het eerste spel begint elke avond om 19.30 uur.

advertentie
advertentie