0-1 Henk Jan Veenendaal, 1-1 Kockengen, 1-2 Henk Jan Veenendaal.

28 april 2011 om 00:00 Voetbal

DRIEBERGEN - In een knotsgekke en zenuwachtige wedstrijd behaalde CDN drie belangrijke punten in de uitwedstrijd tegen Kockengen. Deze punten heeft de ploeg hard nodig om niet nacompetitie te hoeven spelen. Het eerste kwartier van de wedstrijd was CDN veruit de betere ploeg en kwam in de twaalfde minuut op een 0-1 voorsprong door een snoeiharde pegel van Henk Jan Veenendaal. Vervolgens was het de thuisploeg die meer druk ging zetten en ook het meest in balbezit was. Verdedigend zat Driebergen echter goed in elkaar en had in de in bloedvorm verkerende Michel van Bruggen een sluitpost van formaat. Toch kon CDN niet voorkomen dat in de 34ste minuut Kockengen op gelijke hoogte kwam (1-1). In de tweede minuut van de blessuretijd was het echter toch weer CDN dat op voorsprong kwam door een een prachtige treffer van opnieuw Veenendaal. In de tweede helft kwam Driebergen er met name voetballend niet meer aan te pas, wat mede te danken was aan het recht toe rechtaan voetbal van de thuisploeg. CDN wist daarentegen nog wel de nodige kansen te creëren, maar kon die niet meer in doelpunten om zetten. Een meer dan verdiende driepunter voor Driebergen.