1-0 Patrick Koeleman, 1-1 Bunnik, 2-1 Eddy Carree, 3-1 Ronald Schoonhoven, 4-1 Ronald Schoonhoven.

14 april 2011 om 00:00 Voetbal

MAARN - In de strijd om de prijzen behaalde SVMM in eigen huis een duidelijke en in alle opzichten verdiende 4-1 overwinning op Bunnik. De ploeg uit Maarn startte met Bas Langeveld in het doel. De goalie die de week ervoor behoorlijk gewond raakte aan het gezicht, gaf aan er bij te willen zijn, wat zeker een extra motivatie was voor het team van coach Fred Veenstra. De thuisploeg startte sterk en kwam al in de 10e minuut op een 1-0 voorsprong door “good old” Patrick Koeleman. Uit twee kansen, voor Koeleman en aanvoerder Jacob van den Essenburg, had SVMM al in een vroegtijdig stadium op een riante voorsprong kunnen komen. Maar in plaats daarvan was het Bunnik dat in de 25e minuut de gelijkmaker binnenschoot. Met een benutte penalty door Eddy Carree kwam SVMM in de 38e minuut op een 2-1 voorsprong. Na rust was SVMM ontketend en al na vier minuten werd de score verhoogd naar 3-1. Nadat in de 70e minuut Bunnik met tien man kwam te spelen, was het de thuisploeg die in blessuretijd de eindstand bepaalde op 4-1, door wederom Schoonhoven. Een verdiende overwinning voor de Maarnse ploeg die voor een plek in de nacompetitie strijdt.