0-1 Bob van Leeuwen, 1-1 Dennis Kaars, 2-1 Tijn Hammer, 2-2 Fabio Bovo

14 april 2011 om 00:00 Voetbal

LANGBROEK - In Amsterdam moest SVL genoegen nemen met slechts een punt tegen HBOK. Op basis van het vertoonde spel eigenlijk te weinig voor de, tegen degradatie vechtende, ploeg van trainer Jan Gaasbeek. Al in de 6e minuut kwamen de Langbroekers op voorsprong, door een een treffer van Bob van Leeuwen. Vervolgens volgde kans op kans en had SVL eigenlijk al ruim moeten leiden. Maar na een half uur kwam de thuisploeg onder de druk vandaan en kreeg met name HBOK’er Dennis Kaars de nodige kansen. Door goed keeperswerk van SVL goalie Geert Willem Merkens bleef SVL de marginale voorsprong tot aan het rustsignaal behouden. In de 50e minuut was het wel raak voor HBOK, dat via de sterk spelende Kaars op gelijke hoogte kwam. Maar vervolgens was het weer de ploeg uit Langbroek die initiatief toonde en diverse scoringskansen wist te creëren. In de 71e minuut was het echter, tegen de verhouding in, HBOK dat op een 2-1 voorsprong kwam door Tijn Hammer. In de laatste fase van de wedstrijd toonde SVL karakter wat in de 91e minuut werd beloond met een treffer en de verdiende gelijkmaker van Fabio Bovo (2-2). Al met al duur en onnodig puntverlies voor SVL.