Optiversum: voor alle kleuren kijkers

21 april 2011 om 00:00 Ondernemend

,,Door een aantal foto’s op een rij te zetten kan de klant verschillende gepaste monturen goed vergelijken. Bovendien zie je jezelf niet in spiegelbeeld”, aldus opticien Piet Kodde, die samen met een team vakkundige medewerkers in het dorpscentrum van Leersum zit. ,,Het is zelfs mogelijk om de foto’s op het huismailadres te zetten, zodat nog even nagedacht kan worden over de nieuwe aanwinst.” Een andere mogelijkheid die de opticien erg handig vindt van het nieuwe systeem is het maken van een foto met een opzetstuk op het montuur. ,,,Daardoor kan nauwkeurig de stand van de ogen worden opgemeten en dus de positie van de glazen precies worden afgestemd. ,,Want uiteindelijk kijkt geen mens hetzelfde. De een houdt zijn hoofd meer naar beneden gericht, de ander meer naar links of naar rechts. Vooral voor het aanmeten van multifocale glazen is de nieuwe techniek een aanwinst.”

LEERSUM - Brillen passen en vergelijken is nog nooit zo ideaal geweest. Klanten bij Optiversum Leersum optiek kunnen zichzelf terugzien op de foto met verschillende monturen op. Even lachen en daarna rustig vergelijken.

door Rose Carry Lokin

Optiversum Prummel Optiek zit sinds begin maart al weer tien jaar in het winkelcentrum in Leersum en heeft haar plekje veroverd. ,,We hebben een leuke klantenkring opgebouwd en merken dat het gewaardeerd wordt dat we er voor onze klanten zijn”, aldus Piet. Optiversum biedt dan ook een optimale service, waaronder een huisbezoek als klanten slecht ter been zijn. De meetapparatuur wordt meegenomen en ook exclusieve hulpmiddelen zoals loepen en (verlichte) leeslinialen kunnen uitgeprobeerd worden.

Dilem-brillen

Momenteel heeft Optiversum een uitgebreide en hippe collectie Dilem-brillen. Hiermee kan de klant in een handomdraai een bril veranderen van decor. De verwisselbare pootjes zijn er in allerlei soorten kleuren en prints. Strepen, bloemen, retro, roze, zwart, oranje en exotische kleuren als chocolate en coconut. Ook heeft de opticien een collectie kwaliteitsverrekijkers. ,,Voor recreatief gebruik tot kijkers voor fanatieke vogelaars. En van lichtgewicht tot de zwaardere modellen met een keur aan mogelijkheden.

Optiversum in Leersum biedt haar klanten passende monturen, van klassiek tot modern, alsook een breed assortiment aan lenzen in verschillende sterktes en cilinders én natuurlijk een nauwkeurige oogmeting. De winkel die onderdeel uitmaakt van Optiversum Prummel Optiek in Veenendaal heeft monturen in allerlei prijsklassen.

Optiversum Leersum Optiek, Kerkweg 2, 3956 RT Leersum. Tel: 0343-454800. E-mail: leersum@prummel-optiversum.nl. www.prummel-optiversum.nl Openingstijden: di t/m do 9.00-18.00, vrij 9.00-21.00, zat 9.00-17.00.

advertentie
advertentie