Supervoordelig slaapcomfort bij Scholten

21 april 2011 om 00:00 Ondernemend

LEERSUM - Lekker zitten en nu ook lekker liggen. Voor Sander Scholten gaan die twee hand in hand. De ondernemer van Scholten Wellness heeft sinds kort in zijn showroom in het Business Centre Heuvelrug in Leersum niet alleen heerlijke massagestoelen, maar ook slaapmeubilair van Nederlandse makelij.

door Rose Carry Lokin

Matrassen, boxsprings en bedden van hoge kwaliteit, zo omschrijft Sander zijn nieuwe collectie bedden. ,,Want je slaapt pas lekker als je op een goed matras ligt.’’ Sander weet dat er tegenwoordig goede matrassen worden gemaakt. Klanten kunnen bij hem kiezen uit een hele serie scherp geprijsde kwaliteitsmatrassen. Van NASA schuim, dat zich optimaal aan de lichaamsvorm aanpast, tot koudschuim, dat prima ventileert. Ook heeft hij comfortabele pocketveringmatrassen en soepele matrassen van natuurlijk latex in huis. Alles verkrijgbaar in verschillende lengtes. ,,Ook van 210 cm en 220 cm, want daar is steeds meer vraag naar,’’ aldus Sander.Scholten Wellness opende een jaar geleden zijn showroom in Leersum. ,,Als ondersteuning van mijn webshop, want een matras of relaxstoel willen mensen graag eerst zien en voelen, voordat ze gaan bestellen. Logisch, want ieder mens heeft zijn eigen wensen en lichaamskenmerken”, vertelt Sander in zijn showroom.

Lage prijzen

Scholten Wellness pretendeert de goedkoopste aanbieder van matrassen, comfortbedden en boxsprings te zijn. ,,Juist omdat de prijzen zo laag zijn, wekt dat misschien argwaan’’, zegt hij. Daarom biedt hij zijn klanten een maximale bescherming door te werken volgens de consumentenvoorwaarden van de Centrale Brancheorganisatie Wonen. Het CBW erkend logo prijkt dan ook op alle wanden van zijn showroom. ,,Het is soms een Wild West in bedden- en matrassenland’’, weet hij. ,,Hoe vaak zie je niet advertenties ‘wegens faillissement van fabriek’? Meestal worden mensen daardoor op het verkeerde been gezet. Wij doen daar niet aan mee”, aldus Sander. ,,Wel is het zo dat wij aan fabrieksverkoop doen.’’

Matrassen, bedden en relaxstoelen zijn bij Scholten Wellness te testen op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en op telefonische afspraak. ,,Even proefliggen of zitten is belangrijk, want het zijn aankopen die jaren meegaan.’’ De producten worden op bestelling gemaakt door Nederlandse fabrikanten en worden rechtsreeks bij de kant thuis afgeleverd. Magazijnvoorraden zijn er dan ook niet. ,,Alles is maatwerk op bestelling en klanten kunnen pinnen bij de chauffeur”, aldus Sander.

Scholten Wellness, Rijksstraatweg 269, 1e ingang, Open huis op zaterdagen van 10.00 tot 17.00, daarbuiten op afspraak: 0343-410826. www.scholtenwellness.nl.

advertentie
advertentie