0-1 Delta Sports, 0-2 Delta Sports, 0-3 Delta Sports, 0-4 Delta Sports, 1-4 Henk ter Hoeven

7 april 2011 om 00:00 Voetbal

DRIEBERGEN - Een door de naderende fusie zonder motivatie spelend Dalto, verloor in eigen huis met 1-4 van koploper in de zaterdag vierde klasse Delta Sports. Al in de zevende minuut betekende een knal uit de tweede lijn de openingstreffer voor Delta Sports (0-1). Nog geen minuut later lag de bal weer achter de Driebergen goalie en keek Dalto al tegen een 0-2 achterstand aan.

Het spel speelde zich vervolgens af op het middenveld en golfde op en neer. Een fraaie actie van Delta Sports in de 39ste minuut betekende de 0-3 en leek het al vroeg gedaan met de thuisploeg. Met kort voor rust de 0-4 was de wedstrijd eigenlijk al gelopen en zette Dalto trainer Jamal Trafonti en in de tweede helft een spits bij. Dat bleek het nodige effect te hebben, want Dalto trok het spel meer en meer naar zich toe en creëerde kansen. Na een schot opde paal in de 50ste minuut was het even wel raak voor Dalto-spits Henk ter Hoeven die de 1-4 op het scorebord wist te toveren. Maar daar bleef het vervolgens ook bij en was er weer verlies voor de ploeg uit Driebergen. Trafonti: ,,Het gebrek aan motivatie verwijt ik mijn ploeg ten zeerste. Ondanks alles toch blijven voetballen.’’