0-1 Michel Kas, 1-1 Walter Cremers, 2-1 Ali Alkan

7 april 2011 om 00:00 Voetbal

LANGBROEK - In het duel tussen beide degradatiekandidaten SVL en Veensche Boys, trok het thuispelende SVL aan het langste eind door met 2-1 de mannen uit Nijkerkerveen te verslaan. De thuisploeg begon sterk en was met name over de vleugels nauwelijks te stoppen. Het mankeerde de ploeg van trainer Jan Gaasbeek echter weer aan het afmaken van kansen. In het laatste kwartier van die eerste helft kroop Veensche Boys wat meer uit de de voetbalschulp en kreeg middels Jan Struik en Michel Kas ook enige aardige mogelijkheden. Beide goalies grossierden echter in aardig keeperswerk, waardoor er werd gerust met een 0-0 gelijke stand. In de 55ste minuut liep Veensche Boys speler Struik tegen een tweede gele kaart aan, waardoor de “veeners” met 10 man kwamen te spelen. Desalniettemin kwam de ploeg uit Nijkerkerveen in de 70ste minuut op een 0-1 voorsprong door Michel Kas, nadat ook SVL wissel Matty van Leeuwen het veld moest ruimen. Langbroek zette vervolgens alles op alles en slaagde er in de 80ste minuut in op gelijke hoogte te komen. In een alles of niets slotoffensief was het Alkan die voor de thuisploeg de 2-1 overwinning binnen schoot. Voor Veensche Boys lijkt daarmee degradatie niet meer te voorkomen.