Doorstart open eettafel Leersum

7 april 2011 om 00:00 Nieuws

LEERSUM - De openeettafel in Leersum in de Binder was begin 2010 een initiatief van Welnúh en SCC De Binder. Vanwege het beperkte budget moest het beheer van De Binder zich zich terugtrekken uit dit samenwerkingsproject en kwam er begin 2011 een einde aan de Binderdis.

Welnúh maakt nu een doorstart voor de openeettafel in eetcafé De Remise, Hoflaan 2 in Leersum. Op donderdag 14 april om 12.30 uur zal met een feestelijk tintje de eerste openeettafel nieuwe stijl plaatsvinden. Ook de gastvrouwen zullen meeverhuizen.

Voor de eerste Leersumse Dis staat er Tomatensoep met crème fraîche, Kipsaté met nasi en als nagerecht Ananas met ijs op het menu. Op donderdag 19 april is er Kippenbouillon met taugé, Gebakken zalmfilet met een witte wijnsaus, dagverse groente met aardappelpuree en als nagerecht Crème brûlée.

De kosten zijn € 9,50 per maaltijd, een glas appelsap of sinaasappelsap is inbegrepen. Andere drankjes, evenals eventueel een kopje koffie toe, zijn voor eigen rekening. Ook zal de organisatie het gebruik van strippenkaarten invoeren. De bonnen zijn verkrijgbaar bij het steunpunt WZW van Welnúh, Hoflaan 33, en kunnen op elke gewenste donderdagmiddag ingeleverd worden.

Opgeven voor deelname aan de dis kan tot 17.00 uur van de maandag eraan voorafgaand. Dat kan telefonisch, 0343-456814, of per mail (infopuntleersum@welnuh.nl). Als er niemand aanwezig is kan het antwoordapparaat worden ingesproken, de naam wordt dan genoteerd. Voor inlichtingen is het steunpunt WZW bereikbaar op maandagmiddag van 14.00-17.00 uur en woensdagochtend van 9.00-12.00 uur.

advertentie
advertentie