SVL gaat te slordig om met de vele geboden kansen

31 maart 2011 om 00:00 Voetbal

0-1 Niels Maat

LANGBROEK - En weer greep SVL naast de broodnodige punten. De thuiswedstrijd tegen Geinoord ging weliswaar met 0-1 verloren, maar dat had de ploeg van trainer Jan Gaasbeek met name aan zichzelf te danken. Zeker in de eerste helft grossierde de ploeg in het missen van opgelegde kansen, waarbij dient te worden opgemerkt dat ook de doelman van Geinoord, Benjamin Velders, als een leeuw stond te keepen. SVL kwam venijnig uit de startblokken in de wetenschap dat het de punten in eigen huis diende te houden in de strijd om degradatie. Een strafschop in de 40e minuut maakte echter aan die droom een abrupt einde. Wat de Langbroekers in de tweede helft ook probeerden, het lukte gewoonweg niet. Aan de inzet was niets af te dingen, maar de wijze waarop slordig werd omgegaan met geboden kansen gaf toch te denken. Ook een alles of niets slotoffensief mocht niet baten, waardoor SVL weer net naast de punten greep en handhaving in de eerste klasse steeds moeilijker dreigt te gaan worden voor de ploeg uit Langbroek.