1-0 Altius.

17 maart 2011 om 00:00 Voetbal

DRIEBERGEN - Zaterdag derdeklasser CDN verloor het uittreffen tegen het Hilversumse Altius weliswaar met 1-0, maar had gezien het verloop van de wedstrijd zeker recht op meer. Van meet af aan was CDN de bovenliggende ploeg en zag in de eerste 35 minuten twee goede kansen door uitstekend keeperswerk aan Altius-zijde de mist in gaan. Ook een vrije schietkans van Albayrak in de 37ste minuut miste vervolgens doel. Daar waar CDN al ruim op voorsprong had moeten staan, sloeg in de 40ste minuut het noodlot toe en was het Altius dat, geheel tegen de verhouding in, op een 1-0 voorsprong kwam. Ook in de tweede helft voerde de Driebergse formatie van trainer Wilco Nap de boventoon. Aanval na aanval kreeg Hilversum te voorduren, maar de bal wilde er doodeenvoudig niet in. In de 70ste minuut was het wel raak voor CDN, dat via Kevin Woudenberg de gelijkmaker binnenschoot. Maar tot grote ontsteltenis van Driebergen keurde de scheidsrechter na eerst naar de middenstip te hebben gewezen, het doelpunt op advies van de grensrechter alsnog af. Hoewel CDN in het laatste kwartier vol gas gaf, mocht het niet meer baten en ging een kostbaar punt verloren.