De auto-stomerij komt naar je toe

17 maart 2011 om 00:00 Ondernemend

Een aspect dat door klanten en ook door gemeentelijke instanties wordt toegejuicht. Alexander Oudraat is sinds 1 maart met zijn autostomerij gestart. Zijn klanten zijn enthousiast. ,,Wat particulieren en bedrijven ideaal vinden, is dat we naar ze toe komen. Of dit nou op het werk is, thuis of bij het restaurant waar gegeten wordt. Het kan allemaal”, aldus Alexander. Voor echt grote bedrijven reserveert De autostomerij vaak een hele dag, zoals bijvoorbeeld bij PGGM. Daar staat De Autostomerij met zijn team elke donderdag. ,,Omdat we geen grote plassen water achterlaten, is elk denkbare plek mogelijk, bijvoorbeeld ook als mensen hun auto parkeren bij het station of bij een hotel of conferentiecentrum.”Door het gebruik van stoom en een speciaal ontwikkelde microvezel doek is het resultaat altijd krasloos. De buitenkant van een auto, paardentrailer, caravan of bestelbusje wordt daarenboven altijd voorzien van een ecologische wax, die het voertuig weer doet glimmen en waardoor toekomstig vuil zich minder snel hecht. Omdat de stoom geur neutraliserend werkt en bovendien desinfecteert, is de stoombehandeling ook voor het interieur van een voertuig ideaal. ,,Dus ook voor een leren bekleding van een auto”, aldus Alexander.

DOORN - Een schone, blinkende auto die als nieuw is, zonder een druppel water op de grond. Alexander Oudraat uit Doorn komt met zijn autostomerij naar je toe. Met slechts drie liter water en zonder gebruik van chemicaliën is het resultaat verbluffend. Zowel voor het exterieur als het interieur. Een gemiddelde wasstraat gebruikt ruim drie honderd liter water, de autostomerij slechts drie liter. door Rose Carry Lokin

De Doornaar is enthousiast over zijn nieuwe onderneming. ,, Wat kan ik beter doen in het jaar dat ik 59 word. Ik ben gezond en wil dat blijven door lekker buiten bezig te zijn. Daarnaast is het een feest om met jongeren te werken. De franchisegevers zijn 24 en 26 jaar, gedreven en prettig in de communicatie.” Bovendien vindt Alexander het fijn om met jongelui te werken. ,,Scholieren boven de 16 jaar kunnen zich bij mij aanmelden voor werkuren buiten schooltijd”, aldus Alexander.

Alexander, die samen met de overige franchisenemers onlangs ruim 200 auto’s heeft gereinigd voor Athlon lease, heeft voor de maand maart een introductie aanbieding. Onder de klanten die zich deze maand aanmelden, wordt twee keer een diner verloot in De Notabelen in Doorn. De winnaars worden bekendgemaakt in De Kaap van donderdag 7 april. Aanmelden kan via www.autostomerij of 06-81868218.

u De Autostomerij, www.autostomerij.nl, a.oudraat@autostomerij.nl, telefoon: 06-81868218.

advertentie
advertentie