Grotere collectie dames- en herenschoenen

17 maart 2011 om 00:00 Ondernemend

Riet van Middelkoop is één van de klanten die regelmatig binnenloopt op de Kampweg. Ze weet nog dat Mantel vroeger aan de overzijde van de straat zat. ,,Ed en Jolanda hebben altijd een leuke collectie. Maar even belangrijk voor mij is, dat de schoenen ook van goede kwaliteit zijn. En die vind ik hier.” Laatst had de Doornse laarsjes gekocht die niet van leer waren. ,,Dat beviel me helemaal niet, het ventileert slecht en bovendien liepen ze ronduit ellendig.’’

DOORN - De rode loper ligt uit bij Mantel Schoenmode in Doorn. Heel wat door Ed en Jolanda Mantel geschoeide voeten passeren het kleed. ,,De twee Open Huis Dagen trekken altijd veel klanten”, aldus Jolanda. Door de jaren heen weet elke Doornaar inmiddels dat het echtpaar tijdens deze twee dagen de nieuwe dames-, heren- en kinderschoenencollectie presenteert.

door Rose Carry Lokin

Ed en Jolanda besteden veel aandacht aan de keuze van hun collectie. Naast het modische uiterlijk moet een schoen ook van goede kwaliteit zijn. ,,Op je voeten loop je immers de hele dag”, aldus Ed. Met het Italiaanse merk Lazamani weten ze dat ze een trendy en ook een comfortabele schoenmerk opgenomen hebben in hun collectie. ,,En ook Ara en Gabor zijn super merken”, aldus Jolanda. Binnenkort wordt de collectie dames- en herenschoenen bij Van Mantel nog eens behoorlijk uitgebreid, want na vijfentwintig jaar stopt Van Mantel Schoenmode met de verkoop van kinderschoenen. ,,Zo creëren we meer ruimte voor de dames-, heren-, en comfortschoenen”, aldus Jolanda. Bovendien kan door het verdwijnen van de kindercollectie er een ruimer assortiment Jong fashion Shoes, van bijvoorbeeld Viavai worden ingekocht. Momenteel zijn Ed en Jolanda nog hard op zoek om goede, leuke en nieuwe merken in hun collectie op te nemen. ,,En natuurlijk blijven de vertrouwde merken als Think, Poccopazza, Durea, Exsensible, Clarks en Ecco gewoon verkrijgbaar in onze winkel”, aldus Ed. Inmiddels is een groot deel voor komende wintercollectie al ingekocht. Veel enkellaarsjes en half hoge laarzen met bont. ,,Ook komende winter is de schoenmode super”, aldus Jolanda.

Omdat Schoenmode Mantel stopt met de kindercollectie is de nieuwe zomercollectie momenteel verkrijgbaar met tien procent korting.

u Schoenmode Mantel, Kampweg 21 Doorn, tel: 0343-515404. Open op: di t/m do 09.00 -18.00, vrij: 09.00-20.00, za: 09.00-17.00 www.schoenmodemantel.nl, emantel@xs4all.nl

advertentie
advertentie