0-1 Jeroen Visser, 0-2 Ronald Schoonhoven, 0-3 Tom Verboon, 1-3 Vianen

10 maart 2011 om 00:00 Voetbal

MAARN - In het uitduel tegen het stugge Vianen behaalde SVMM weliswaar een dik verdiende 1-3 overwinning, maar verzuimde daarnaast de vele geboden kansen om te zetten in nog meer treffers. Van meet af aan was de Maarnse ploeg van trainer Fred Veenstra de bovenliggende partij en scoorde in de tweede minuut al het openingsdoelpunt door een schot van Jeroen Visser die een vrije trap van Ronald Schoonhoven bekwaam afrondde. Vervolgens creëerde SVMM kans op kans maar kwam tot aan het rustsignaal niet meer tot scoren. Ook in de tweede helft een dominerende Maarnse ploeg, die in de 50e minuut de voorsprong uitbreidde naar 0-2 door een goed uitgevoerde vrije trap van Ronald Schoonhoven. Met de twee prima spelende vleugelspitsen Han Sijssens en Eddie Carree in een hoofdrol, regende het ook nu weer kansen voor SVMM. In de 75e minuut schoot Tom Verboon zijn ploeg naar een 0-3 voorsprong, waarmee de wedstrijd was gelopen. Een onoplettendheid kort voor tijd betekende de aansluitingstreffer voor Vianen, maar verder dan dat enige wapenfeit kwam de thuisploeg niet.