0-1, 0-2 Wartburgia, 1-2 Robin Noteboom, 1-3, 1-4 Wartburgia

3 maart 2011 om 00:00 Voetbal

DRIEBERGEN - In een hoogst ongelukkige wedstrijd verloor zaterdag derdeklasser CDN op eigen terrein enigszins geflatteerd met 1-4 van het Amsterdamse Wartburgia. CDN begon voortvarend aan de wedstrijd en kreeg al direct een goede kans, die door Pascal van Doorn op de paal werd geponeerd. Er ontwikkelde zich een voetbalgevecht dat zich voornamelijk afspeelde op de helft van de gasten uit Amsterdam. Wat CDN ook probeerde, een treffer wilde maar niet lukken. Des te dramatischer dat Wartburgia middels een van de zeldzame aanvallen in de 18de minuut op voorsprong kwam. Het werd zowaar nog erger voor Driebergen dat vier minuten later een tweede treffer moest incasseren. Gelukkig wist Robin Noteboom op slag van rust de aansluitingstreffer te produceren, waardoor de hoop op een goede afloop bleef bij CDN. Ook in de tweede helft was er een vol op de aanval spelend CDN dat weer menig kans zag mislukken. Opnieuw kon Amsterdam met twee uitvallen de score verhogen, 1-4. Daarmee was de wedstrijd gespeeld. Een hoogst ongelukkig duel, waarin CDN geen loon naar werken kreeg.