ALV Oranjevereniging

3 maart 2011 om 00:00 Cultuur

MAARN - Een van de meest enthousiaste teams van hockeyvereniging MHCM - dames Veterinnen C - zoekt versterking. Vijf jaar geleden zijn de jonge moeders van het schoolplein het hockeyveld opgegaan. Zin in een sportieve uitdaging en gezelligheid was en is de drijfveer. Samen trainen op donderdagavond, deels alleen trimhockey en deels voor de competitie. Want de dames willen op zondag toch elke pot met winst afsluiten.

Helaas gaan 3 dames het hockeyteam verlaten. Voor de competitie van komend seizoen zoekt het team daarom nog enkele vrouwen met hockeyervaring die zin hebben om op zondag er lekker tegenaan te gaan met de enthousiaste dames van VetC. De leeftijd loopt zo tussen de 35 en 45 jaar, maar als hockeysters buiten deze leeftijdscategorie zich willen aansluiten zijn ze welkom.

Op donderdagavond kan er sfeer geproefd worden door een keer mee te trainen. Aanmelden of informatie is verkrijgbaar bij Annemarie Korte, e-mail: annemariekorte@hotmail.com.

MAARN - De Oranjevereniging Maarn-Maarsbergen houdt op woensdag ?6 maart vanaf 20.00 uur haar jaarlijkse algemene ledenvergadering in de Twee Marken in Maarn. In de vergadering wordt onder meer het financieel jaarverslag van 20?10 en het programma voor 2011?? gepresenteerd. Leden zijn uitgenodigd. Zie www.oranjevereniging-mm.nl voor de volledige agenda.

advertentie
advertentie