0-1 Amir Landi, 1-1 Kevin van Woudenberg, 2-1 Alexander Kosterman

24 februari 2011 om 00:00 Voetbal

DRIEBERGEN - Daar waar CDN in het eerste treffen tegen tegenstander Waterwijk met 5-1 kansloos onderuit ging, was er nu in eigen huis de verdiende en nuttige 2-1 overwinning. Na een rommelige start was het CDN dat in de 3e minuut de eerste grote kans kreeg maar die niet wist te verzilveren. Na een evenzo grote mogelijkheid voor Waterwijk in de 6e minuut was het twee minuten wel raak voor de gasten, die via Amir Landi op 0-1 voorsprong kwamen. Een treffer die minimaal een “buitenspelluchtje” kende. Met nog een aantal fraaie kansen voor de thuisploeg en een score van 8 corners werd de eerste helft afgerond met een hoogst ongelukkige 0-1 achterstand voor CDN.

Nadat in de 47e minuut CDN goalie Wesley Becker een schot van Waterwijk prachtig pareerde, liep de aansluitende tegenaanval op rolletjes en was het Kevin van Woudenberg die nog geen minuut later de gefrommelde gelijkmaker binnenkopte (1-1). Alhoewel Waterwijk beter veldspel toonde, speelde CDN meer efficiënter wat zich in de 78e minuut vertaalde in de 2-1 voorsprong door Alexander Kosterman.

Waterwijk zette vervolgens alles op alles, maar zag die inzet niet beloond. Een prima overwinning voor de mannen van coach Wilco Nap.