0-1 Pascal van Doorn, 0-2 Tolga Albayrak, 1-2 Weesp, 2-2 Weesp, 2-3 Kevin van Woudenberg

17 februari 2011 om 00:00 Sport

DRIEBERGEN - Zaterdag derdeklasser CDN behaalde in en tegen Weesp een op alle fronten dik verdiende 2-3 overwinning.

Een schot op de lat in de 15de minuut Alexander Kosterman gaf aan dat CDN er zin in had en van meet af aan de bovenliggende ploeg was. Dat overwicht werd in de 33ste minuut beloond met een treffer van Pascal van Doorn die een snelle combinatie fraai afrondde.

Alhoewel de ploeg van trainer Wilco Nap in de eerste helft nog diverse goede kansen kreeg, bleef Driebergen slechts hangen op een 0-1 ruststand. Ook in het tweede bedrijf een veel beter spelend CDN dat echter tot de 72ste minuut moest wachten alvorens de voorsprong uit te breiden.

Een doelpunt van de fraai solerende en grote uitblinker Tolga Albayrak betekende de 0-2. Vervolgens kwam even de klad er in bij Driebergen, dat in de 74ste en de 84ste minuut tegentreffers moest incasseren wat Weesp op gelijke hoogte bracht, 2-2. Maar in het laatste deel van de wedstrijd herpakte CDN zich, wat in de 89ste minuut de 2-3 opleverde door Kevin van Woudenberg. Aan die stand veranderde niets meer, waardoor CDN drie punten mee naar Driebergen kon nemen.