Op grafisch gebied is alles mogelijk

3 maart 2011 om 00:00 Ondernemend

Bij binnenkomst in de Copyshop lijkt het ogenschijnlijk rustig. Niets is echter minder waar. Zowel voor als achter de schermen gonst het van de activiteiten in dit ‘papierparadijs’. ,,Wij zijn drukker dan ooit”, legt eigenaar Geurt van Vendeloo uit. Met zijn vrouw Nanda, en medewerkster Kitty Holsken vormt hij een hecht team dat het belangrijk vindt om alle klanten persoonlijke aandacht en begeleiding te geven. ,,Veel bedrijven, maar ook particulieren, komen bij ons om hun briefpapier grafisch te laten opmaken of om een logo of website te laten ontwikkelen. In overleg slaan we de gegevens hierna grafisch op, zodat een vervolgopdracht alleen een kwestie is van een telefoontje of mailtje. Wil iemand later nog visitekaartjes laten drukken, of iets wijzigen, dan kan dat razendsnel uitgevoerd worden”. Een basis website ontwikkelen kan bij de Copyshop al voor € 300,00 excl. BTW. Voor dit bedrag wordt niet alleen de website ontwikkeld, maar krijgt de klant ook een korte training hoe de inhoud zelf bewerkt kan worden. ,,Tegen een vast uurtarief kunnen wij de website natuurlijk ook helemaal bijhouden voor de klant”.

LEERSUM - Of je nu komt voor een nieuwe cartridge, een print- of kopieeropdracht, het ontwerpen van je zakelijk briefpapier, een geboortekaartje, of een nieuwe website wilt laten ontwikkelen, geen opdracht is te groot of te klein voor de Copyshop. Al bijna vijf jaar kunnen de klanten van dit vriendelijke bedrijf rekenen op vakkundige aandacht en advies bij het ontwerpen, printen en afhandelen van hun drukwerk. door Caro van den Berg

Maar ook scholieren en studenten die zwetend binnenkomen met hun scriptie zijn hartelijk welkom. Printen, inbinden, een nietje links of rechts, het maakt niet uit. ,,Scholieren hebben vaak haast, omdat er van alles op het laatste moment gedaan moet worden. Ze kunnen er gewoon op wachten”. Het leveren en vullen van cartridges vormt een apart hoofdstuk binnen de winkel. ,,De trend is dat mensen tegenwoordig liever kiezen voor navullen. We testen daarbij altijd of de cartridge nog goed is”, legt Van Vendeloo uit. Het prijsverschil is aanzienlijk. Voor een nagevuld exemplaar, met vier keer zoveel inktinhoud, betaalt de klant € 10,00. Het vergelijkbare A merk kost € 20,00 en het origineel € 25,00. Ook op het terrein van wenskaarten is de Copyshop van alle markten thuis. ,,We kunnen op dit gebied eigenlijk alles leveren, van zelf ontwerpen tot kaarten uit series”. Echtgenote Nanda toont de prachtige mogelijkheden uit de serie van Woezel en Pip en laat zien wat er mogelijk is. Van Vendeloo besluit: ,,Op grafisch gebied is hier eigenlijk alles mogelijk. Alleen je fantasie is de beperking!”.

De Copyshop Leersum, Rijksstraatweg 151, 3956 CL Leersum. Tel.: 0343-452244; www.copyshopleersum.nl. Openingstijden: ma: 13.00 - 18.00, di t/m vrij: 09.00 - 18.00, zat. 09.00 - 17.00.

advertentie
advertentie